Blog

Răcorește-te și evadează în adăposturile noastre naturale

Fiți creatorul propriei odihne pe plajă sau sub copaci, fiți în largul vostru și rămâneți pentru o vreme în intimitatea propriei minți. În stațiunea noastră vă veți bucura de frumusețea naturii, de gustul delicios al mâncărurilor gustoase și de priveliștea uluitoare a peisajelor uimitoare.

Continuă să citești “Chill and Escape in Our Natural Shelters”.

Turul nostru cu barca pe insula secretă este doar pentru tine

Probabil că ați văzut deja facilitățile și activitățile noastre suplimentare? Sunt foarte multe și vă puteți bucura de oricare dintre ele. Dar astăzi vrem să punem un accent deosebit pe tururile cu barca pe insulă. Vă amintiți o carte despre Robinson Crusoe? Aveți șansa de a experimenta o parte din viața lui pe cont propriu!

Continuă să citești “Our Secret Island Boat Tour Is Just for You”.

Concerte de muzică live la hotelul nostru

Vă puteți bucura zilnic de spectacole muzicale live la restaurantul cu terasă al Hotelului Palmeria. În fiecare săptămână invităm o nouă trupă în stațiunea noastră și suntem încântați să avem ca muzicieni constanți trupa de jazz a lui Jimmy Curgyr. Vă veți aminti cu siguranță sunetul valurilor și adevăratele concerte de muzică live pe plajă! De asemenea, vă stau la dispoziție toate serviciile de catering ale restaurantului.

Continuă să citești “Live Music Concerts at Our Hotel”.

Obțineți un pachet Fresh Spa și masă

Sunteți în căutarea pentru niște pachete noi în Palmeria Hotel? Avem câteva propuneri speciale pe care le vei accepta cu plăcere! Luați un pachet la preț redus și folosiți-l oricând doriți. Luați micul dejun, prânzul sau cina livrate în camera dvs. sau serviți-le în timp ce vă bucurați de tratamentele noastre rafinate de spa.

Continuă să citești “Get a Fresh Spa and Meal Package”.

Explorați frumusețea arhitecturii

Mulți oameni găsesc umbrele înfricoșătoare, iar acestea sunt o metaforă pentru lucrurile care te-ar deranja dacă le-ai vedea în mod regulat sau dacă te-ai concentra asupra lor. De asemenea, unii consideră că soarele de pe fața lor este destul de plăcut, mai ales în timp ce fac baie de soare. Dar, de cele mai multe ori, imaginația noastră creează imagini înfricoșătoare care se bazează pe zilele noastre proaste.

Continuă să citești “Explore the Architecture Beauty”.

Cum să rămâi sănătos în timp ce călătorești

Poate fi o provocare să te menții sănătos în vacanță. Probabil că vă adaptați la un nou fus orar și mâncați mai multe mese în oraș. Zborul stresant sau somnul insuficient pot avea un impact negativ asupra stării dumneavoastră de sănătate. Așa că urmați sfaturile pe care le enumerăm mai jos pentru a vă proteja sănătatea.

Continuă să citești “How to Stay Healthy While Traveling”.