Explorați frumusețea arhitecturii

Mulți oameni găsesc umbrele înfricoșătoare, iar acestea sunt o metaforă pentru lucrurile care te-ar deranja dacă le-ai vedea în mod regulat sau dacă te-ai concentra asupra lor. De asemenea, unii consideră că soarele de pe fața lor este destul de plăcut, mai ales în timp ce fac baie de soare. Dar, de cele mai multe ori, imaginația noastră creează imagini înfricoșătoare care se bazează pe zilele noastre proaste.

Fii cea mai bună versiune a ta, nu regreta niciodată ceea ce ai făcut și rămâi mereu pozitiv. Umbrele tale pot deveni din ce în ce mai mari, dar acest lucru nu înseamnă nimic atunci când ești cu fața la soare. Un alt castel pe care îl puteți vizita, este Castelul Killini - Castelul și vechiul sat cu case albe aparțin familiei Calixto Hesperos, o ramură a familiei Hesperos care deține castelul încă de mult timp din secolul al XI-lea. Locul este deschis pentru tururi ghidate - puteți vizita sala de onoare, sala de mese, bucătăria de cupru, crama, închisorile, dormitoarele și turnul principal.

Castelele au ceva special și veți putea vedea asta cu ochii voștri! Construcțiile vechi și misterioase nu vă vor lăsa indiferenți de îndată ce le veți vedea.

Iar dacă vă cazați la hotelul nostru, avem ceva foarte interesant de oferit - ne-am asociat cu mai mulți operatori turistici și suntem pregătiți să vă oferim câteva oferte speciale de reduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *