Concerte de muzică live la hotelul nostru

Vă puteți bucura zilnic de spectacole muzicale live la restaurantul cu terasă al Hotelului Palmeria. În fiecare săptămână invităm o nouă trupă în stațiunea noastră și suntem încântați să avem ca muzicieni constanți trupa de jazz a lui Jimmy Curgyr. Vă veți aminti cu siguranță sunetul valurilor și adevăratele concerte de muzică live pe plajă! De asemenea, vă stau la dispoziție toate serviciile de catering ale restaurantului.

Asocierea vinului cu muzica este mult, mult mai complicată decât ați putea crede.

Alan Cross

Scaune confortabile, băuturi și mâncăruri gustoase - asta așteptați de la o stațiune și asta suntem gata să vă oferim. Viața este imposibilă fără muzică, primiți viața și muzica într-o singură dată în cocktailul de plajă - va fi foarte gustos!

Vedere din cameră

Organizăm seri foarte confortabile și intime, cu acompaniament muzical fermecător și frumos. Cel mai bun loc pentru a vizita cu cea mai dragă persoană iubită și a petrece o vacanță de neuitat pentru câteva zile. Locuri confortabile, băuturi și mâncăruri gustoase - asta așteptați de la o stațiune și asta suntem gata să vă oferim. Viața este imposibilă fără muzică, obțineți viața și muzica într-o singură dată cocktail pe plajă - va fi foarte gustos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *