Bun venit la
HILLSIDE HAVEN
Minunată stațiune din inima Praidului

Despre HILLSIDE HAVEN

Tot ce ai nevoie

O bucătărie complet utilată, grătar, terasă, încălzire automată, spații deschise, moderne și vintage, veți găsi într-adevăr un adevărat refugiu.

Menține în formă

Mergeți la schi, bucurați-vă de o baie frumoasă, întăriți-vă sănătatea în salină și mergeți în excursii. O mulțime de a alege.

Descoperiți viața sălbatică

Vizitați Parcul Ivo Wildlife unde puteți vedea viața cerbilor roșii, urmări căprioarele, muflonii și mistreții în habitatul lor natural

Cai islandezi

Descoperiți bucuria de a interacționa cu cel mai bun cal existent, calul islandez. Perfect pentru copii și adulți, indiferent de experiență.

Oferte speciale

Ce ar fi viața fără câteva oferte speciale? Toată lumea îi iubește.

  • Stai șase nopți, primește o noapte gratis
  • Stai cinci nopți, primește un bilet zilnic gratuit pentru doi adulți care vizitează Salina
  • Obțineți o reducere 10% pentru călărie la stațiunea noastră de ultimă generație din Izvoare, la doar o oră de mers cu mașina. Avem singurul centru islandez pentru cai din România!
  • Obțineți o reducere 10% când vizitați Parcul Ivo Wildlife, unde puteți vedea viața dragilor roșii, urmăriți dragii, muflonii și mistreții în habitatul lor natural. Turul este condus de ghizii noștri experimentați.

începând de la 100 EUR/ pe noapte

Cel mai bun din clasă

Schi, scăldat, drumeții, călărie, animale sălbatice. Sau doar înveselind seninătatea naturii. Sau să vă consolidați sănătatea. Există o mulțime de a alege.

Schi

Puteți alege dintre trei pârtii de schi, fiecare la numai 10-15 minute cu mașina: pârtie Bogdan, pârtie Bucin și Sovata.

Excursii

Vizitați împrejurimile minunate ale Praidului, bucurați-vă de natură și viața sălbatică

Călărie islandeză

Avem singurul centru islandez pentru cai din România! Vino să ne vizitezi și să ai o experiență de neuitat.

Parc zoologic

Dacă găsiți animale sălbatice, fotografia și natura, în general, vizitați parcul nostru de viață sălbatică. Parcul Ivo Wild Life găzduiește diferite specii de animale sălbatice, cum ar fi muflon, roșu, negru și căprioare. Parcul de 320 de hectare este amplasat printre dealuri și văi fluviale la poalele Munților Carpați.

Mărturii

Izabella Papp
Izabella Papp
17 mai 2021.
Este locul perfect pentru a petrece un weekend liniștit și relaxant, profitând de aerul curat. Cabana este foarte bine echipată din toate punctele de vedere, iar personalul este minunat. A fost o experiență minunată - foarte recomandată.
Radu Moian-Dusa
Radu Moian-Dusa
16 mai 2021.
ADRIAN VAMOS
ADRIAN VAMOS
29 martie 2021.
Mihaela Rosu
Mihaela Rosu
8 februarie 2021.
Cabana foarte spatioasa, cu absolut tot ce ai nevoie, privelistea minunata, aproape de Sovata si la 20 min de mers cu masina la partiile de ski Bogdan si Havas Bucin (unde era zapada destul de buna, chiar daca la Praid nu era deloc). Multumim proprietarului pentru amabilitatea cu care ne-a raspuns la toate intrebarile si sa interesat sa fie totul in ordine.
Ghenciu Ciprian
Ghenciu Ciprian
14 ianuarie 2021.
Confortul, liniștea și priveliștea oferite ne-au transformat timpul petrecut aici într-un sejur fantastic cu relaxare totală. O vilă superbă, totul curat și îngrijit, o ambianță caldă și primitoare cu toate facilitățile necesare disponibile și o gazdă foarte amabilă cu transformarea acestei destinații a vacanței noastre într-o experiență cel puțin memorabilă.
Ferenc Balazs
Ferenc Balazs
11 ianuarie 2021.
Attila PAPP
Attila PAPP
6 ianuarie 2021.
Egy napot és egy éjszakát töltöttünk ebben a csodás, Parajdi sóbányátol alig két lépésre helyezkedő kulcsosházban. A rendezett kertbe-nyíló, tágas, fedett teraszon igényesen épített grill áll rendelkezésre (sikeresen le is teszteltem). Az gyors internet, a szobák kényelmesek és tiszták. Csendes környék, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szerena Balint
Szerena Balint
5 ianuarie 2021.
Locatie excelenta si linistita, ideala pentru o iesire in familie sau pentru o petrecere cu prietenii. Casa este curată și ingrijită.Gazda amabila. Raport calitate / pret foarte bun.
stingaciu sebastian
stingaciu sebastian
5 ianuarie 2021.
Dacă vreți cu adevărat să vă relaxați, atunci acesta este cel mai bun loc.Locatia superbă la fel și peisajele, am fost aici atât de vara cât și iarna. De la geamurile camerelor de la etaj am văzut căprioare, cerbi iepuri, vulpi și o sumedenie de păsări plimbandu-se pe dealurile din spatele pensiunii. Salina este un punct forte pentru această statiune, la fel și ștrandul cu apa sărată .Stațiunea Sovată este foarte aproape și merită vizitată pentru o plimbare de mai multe ore după mesele copioase pregătite la grătarul din dotarea pensiunii.Vom reveni ori de câte ori ne va permite programul. Și că bonus din partea lor ne-au permis accesul și cu animalul de companie.
Alexandra Seling
Alexandra Seling
22 septembrie 2020.