Bun venit la
HILLSIDE HAVEN
Cabană minunată în inima orașului Praid

Despre HILLSIDE HAVEN

Tot ce ai nevoie

O bucătărie complet utilată, grătar, terasă, încălzire automată, spații deschise, moderne și vintage, veți găsi într-adevăr un adevărat refugiu.

Menține-te în formă

Mergeți la schi, bucurați-vă de o baie frumoasă, întăriți-vă sănătatea în salină și mergeți în excursii. Aveți de unde alege.

Descoperă viața sălbatică

Vizitați Parcul Ivo Wildlife unde puteți vedea viața cerbilor roșii, urmări căprioarele, muflonii și mistreții în habitatul lor natural

Cai islandezi

Descoperiți bucuria de a interacționa cu cel mai bun cal existent, calul islandez. Perfect pentru copii și adulți, indiferent de experiență.

Oferte speciale

Ce ar fi viața fără câteva oferte speciale? Toată lumea le iubește.

  • Plătiți șase nopți, a șaptea noapte este gratuită
  • Obțineți o reducere 10%* pentru echitație în locatia noastra din Izvoare, la doar o oră de mers cu mașina. Avem singurul si cel mai mare centru de echitatie cu cai islandezi din România!
  • Obțineți o reducere 10%* atunci când vizitați site-ul Parcul de Animale Salbatice din Izvoare. Turul este condus de ghizii noștri experimentați.
  • Postați ceva frumos (foto, text) despre cabana noastră pe pagina noastră de Google și pe pagina dumneavoastră de Facebook și primiți un bilet gratuit pentru un adult la mina de sare (valabil pentru o zi/o intrare).

* Valabil pentru sejururi de minim 5 nopți

începând de la 120 EUR/ pe noapte

Cel mai bun din clasă

Schi, scăldat, drumeții, călărie, animale sălbatice. Sau doar seninătatea naturii. Sau vă consolidați sănătatea. Există o mulțime de posibilități.

Schi

Puteți alege dintre trei pârtii de schi, fiecare la numai 10-15 minute cu mașina: pârtie Bogdan, pârtie Bucin și Sovata.

Excursii

Vizitați împrejurimile minunate ale Praidului, bucurați-vă de natură și viața sălbatică

Călărie islandeză

Avem singurul centru exclusiv cu cai islandezi din România! Vino să ne vizitezi și să ai o experiență de neuitat.

Parc zoologic

Dacă iubiți animalele sălbatice, fotografia și natura în general, vizitați parcul nostru de viață sălbatică. Parcul Ivo Wild Life găzduiește diferite specii de animale sălbatice, cum ar fi muflon, roșu, negru și căprioare. Parcul de 320 de hectare este amplasat printre dealuri și văi la poalele Munților Harghita.

Mărturii

Dorian Dumbrava
Dorian Dumbrava
2021-12-19
roxana pascal
roxana pascal
2021-11-08
Locație perfectă, complet echipată (o surpriză plăcută că avea și jocuri de societate și lemne pentru grătar).
Lida Chirioglo
Lida Chirioglo
2021-11-04
hristos17
hristos17
2021-09-27
O cabana exceptionala, locatie grozava. Cabana dispune de toate utilitatile si este foarte spatioasa.
Dan-Catalin BUZDUGAN
Dan-Catalin BUZDUGAN
2021-06-16
Un loc excelent pentru a vă relaxa, cu intimitate, panoramă și liniște, cu toate facilitățile la îndemână. Am petrecut un weekend minunat cu prietenii și ne-am bucurat de vizita pe care am putut-o face la mina Praid și în împrejurimi. Vă mulțumim Zoli!
Izabella Papp
Izabella Papp
2021-05-17
Este locul perfect pentru a petrece un weekend liniștit și relaxant, profitând de aerul curat. Cabana este foarte bine echipată din toate punctele de vedere, iar personalul este minunat. A fost o experiență minunată - foarte recomandată.
Radu Moian-Dusa
Radu Moian-Dusa
2021-05-16
ADRIAN VAMOS
ADRIAN VAMOS
2021-03-29
Mihaela Rosu
Mihaela Rosu
2021-02-08
Cabana foarte spatioasa, cu absolut tot ce ai nevoie, privelistea minunata, aproape de Sovata si la 20 min de mers cu masina la partiile de ski Bogdan si Havas Bucin (unde era zapada destul de buna, chiar daca la Praid nu era deloc). Multumim proprietarului pentru amabilitatea cu care ne-a raspuns la toate intrebarile si sa interesat sa fie totul in ordine.
Ghenciu Ciprian
Ghenciu Ciprian
2021-01-14
Confortul, liniștea și priveliștea oferite ne-au transformat timpul petrecut aici într-un sejur fantastic cu relaxare totală. O vilă superbă, totul curat și îngrijit, o ambianță caldă și primitoare cu toate facilitățile necesare disponibile și o gazdă foarte amabilă cu transformarea acestei destinații a vacanței noastre într-o experiență cel puțin memorabilă.