Bun venit la
HILLSIDE HAVEN
Cabană minunată în inima orașului Praid

Despre HILLSIDE HAVEN

Tot ce ai nevoie

O bucătărie complet utilată, grătar, terasă, încălzire automată, spații deschise, moderne și vintage, veți găsi într-adevăr un adevărat refugiu.

Menține-te în formă

Mergeți la schi, bucurați-vă de o baie frumoasă, întăriți-vă sănătatea în salină și mergeți în excursii. Aveți de unde alege.

Descoperă viața sălbatică

Vizitați Parcul Ivo Wildlife unde puteți vedea viața cerbilor roșii, urmări căprioarele, muflonii și mistreții în habitatul lor natural

Cai islandezi

Descoperiți bucuria de a interacționa cu cel mai bun cal existent, calul islandez. Perfect pentru copii și adulți, indiferent de experiență.

Oferte speciale

Ce ar fi viața fără câteva oferte speciale? Toată lumea le iubește.

  • Plătiți șase nopți, a șaptea noapte este gratuită
  • Obțineți o reducere 10%* pentru echitație în locatia noastra din Izvoare, la doar o oră de mers cu mașina. Avem singurul si cel mai mare centru de echitatie cu cai islandezi din România!
  • Obțineți o reducere 10%* atunci când vizitați site-ul Parcul de Animale Salbatice din Izvoare. Turul este condus de ghizii noștri experimentați.
  • Postați ceva frumos (foto, text) despre cabana noastră pe pagina noastră de Google și pe pagina dumneavoastră de Facebook și primiți un bilet gratuit pentru un adult la mina de sare (valabil pentru o zi/o intrare).

* Valabil pentru sejururi de minim 5 nopți

începând de la 100 EUR/ pe noapte

Cel mai bun din clasă

Schi, scăldat, drumeții, călărie, animale sălbatice. Sau doar seninătatea naturii. Sau vă consolidați sănătatea. Există o mulțime de posibilități.

Schi

Puteți alege dintre trei pârtii de schi, fiecare la numai 10-15 minute cu mașina: pârtie Bogdan, pârtie Bucin și Sovata.

Excursii

Vizitați împrejurimile minunate ale Praidului, bucurați-vă de natură și viața sălbatică

Călărie islandeză

Avem singurul centru exclusiv cu cai islandezi din România! Vino să ne vizitezi și să ai o experiență de neuitat.

Parc zoologic

Dacă iubiți animalele sălbatice, fotografia și natura în general, vizitați parcul nostru de viață sălbatică. Parcul Ivo Wild Life găzduiește diferite specii de animale sălbatice, cum ar fi muflon, roșu, negru și căprioare. Parcul de 320 de hectare este amplasat printre dealuri și văi la poalele Munților Harghita.

Mărturii