Acasă

Bine ați venit. Poftiți înăuntru.

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *
Rezervați din 1 cazări disponibile.

Avem disponibilitate pentru datele selectate.

Prețurile încep de la:

Tot ce aveți nevoie

O bucătărie complet echipată, grătar, terasă, încălzire automată, spații deschise, moderne și de epocă, veți găsi într-adevăr un adevărat paradis.

Descoperiți bucuria de a interacționa cu cel mai bun cal care există, calul Icelandinc. Perfect pentru copii și adulți, indiferent de experiență.

Vizitați Parcul Ivo Wildlife Park, unde puteți vedea viața cerbilor roșii, cerbilor urmăritori, mufloni și mistreți în habitatul lor natural.

Mergeți la schi, bucurați-vă de o baie plăcută, întăriți-vă sănătatea în mina de sare și mergeți în excursii. Aveți de unde alege.

8

Dormi

3

Dormitoare

2

Băi

Disponibil tot timpul anului

Relaxați-vă și bucurați-vă de vibrațiile naturii într-o cabană clasică, dar modernă.

Atracții recomandate

Cele mai populare destinații turistice recomandate de prețioșii noștri vizitatori
0.4 km

Praid a fost timp de secole centrul a ceea ce se numește Ținutul Sării. Încă o mină de sare activă, este de asemenea, principala atracție pentru turiști.

0.4 km

Deschisă de la jumătatea lunii iunie până la jumătatea lunii septembrie, această piscină în aer liber este umplută cu apă sărată pompată de la sute de metri adâncime. Nu vă puteți scufunda!

60 km

Considerat de mulți ca fiind cea mai pură rasă din lume, calul islandez este renumit pentru natura sa blândă, aspectul său curativ și mersul specific - tölt.

60 km

Vizitați căprioare, mufloni, mistreți și alte animale în habitatul lor natural, într-o zonă protejată, și lăsați stresul în urmă.