Obțineți un pachet Fresh Spa și masă

Sunteți în căutarea pentru niște pachete noi în Palmeria Hotel? Avem câteva propuneri speciale pe care le vei accepta cu plăcere! Luați un pachet la preț redus și folosiți-l oricând doriți. Luați micul dejun, prânzul sau cina livrate în camera dvs. sau serviți-le în timp ce vă bucurați de tratamentele noastre rafinate de spa.

Sunteți bineveniți să folosiți serviciul de livrare de alimente și facilitățile de spa pe tot parcursul zilei. În plus, planurile de petrecere a serii târzii sunt și mai interesante: adunați-vă în jurul focarului în aer liber de pe terasa restaurantului pentru a urmări apusul soarelui înainte de a lua masa cu stridii, tartar de biban de mare sau sashimi de doradă.

Dacă preferați peștele gătit, consultați meniul nostru de opțiuni de pește la grătar, care se schimbă în mod regulat, dar care oferă întotdeauna legume bine asortate, de proveniență locală.

Acordăm o atenție deosebită confortului și mesei oaspeților noștri și oferim cele mai bune servicii pentru a vă răsfăța cu frumusețea fabuloasă a locului nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *