Servicii

Lacul sărat

Lacul sărat

Cel mai mare lac helioterm din lume.

Mină de sare

Mină de sare

Bucurați-vă de salina Praid cunoscută pentru efectele terapeutice asupra infecțiilor respiratorii

Animale sălbatice

Animale sălbatice

Vizitați Parcul Ivo Wildlife unde puteți vedea viața cerbilor roșii, urmări căprioarele, muflonii și mistreții în habitatul lor natural

Cai islandezi

Cai islandezi

Descoperiți bucuria de a interacționa cu cel mai bun cal existent, calul islandez. Perfect pentru copii și adulți, indiferent de experiență.

Doriți să vizitați parcul de animale sălbatice?

Lista noastră de prețuri o găsiți mai jos

TURĂ CU GHID PENTRU ADULȚI      20 LEI

Tururi ghidate de două ore în parcul faunei sălbatice

TURĂ CU GHID PENTRU COPII *      10 LEI

Tur ghidat de două ore în parcul faunei sălbatice pentru copii *

TURĂ CU GHID, URMAT DE O DEGUSTARE      45 LEI

Tură cu ghid, urmat de o degustare a produselor Honor

TURĂ CU GHID, URMAT DE O DEGUSTARE*      20 LEI

Tură cu ghid, urmat de o degustare a produselor Honor pentru copii

FOTOGRAFIERE IN PARC, CU TREPIED      400 LEI

Sesiune de fotografie de o zi. Fotografii excelente pentru uz comercial

* Prețurile sunt per persoană. Prețul pentru copii este pentru copii între 4 și 14 ani

Descoperă calul islandez

Călăria este o parte integrantă a scenei tradiționale transilvănene, iar calul islandez natural blând oferă oportunități excelente de călărie. Am ales calul islandez datorită dispoziției sale blânde, prietenoase și a modului calm, care le fac o plăcere pentru oricine să călărească. Cele două mersuri unice ale acestora, töltul și ritmul, oferă o modalitate remarcabil de lină de a călători pe teren accidentat, făcând orele lungi în șa mai confortabile. Töltul este o astfel de plăcere, cu mersul său care curge în 4 bătăi, oferind senzația de plutire în timp ce ești așezat ferm în șa. Organizăm excursii de o zi sau jumătate de zi în munții din jur.

Serviciile noastre:

Lecții de călărie cu cai islandezi
La această lecție veți învăța elementele de bază ale călăririi pe un cal islandez. În funcție de condițiile meteorologice, lecția va avea loc fie în sala de echitație sau pe pista ovală.
Preț: 100 Ron / Persoană / 50 min

Oferta copiilor
Copiii mici se pot bucura de o călătorie călare pe caii noștri islandezi în condiții de siguranță deplină. Calul va fi controlat de o persoană din personalul centrului de echitație.
Preț: 80 RON/persoană/calul/30 min.

Scurtă călătorie călare prin Munții Harghita
Călătoria constă într-un tur de echitație în natură de 2-3 ore cu caii noștri islandezi. Înainte de a pleca într-un tur, vă vom cere să urcați pe un cal și să ne arătați că stăpâniți cel puțin elementele de bază ale echitației.
Preț: 150 RON/persoană

Călătorie călare de o zi prin Munții Harghita
Călătoria va începe dimineața, iar participanții vor participa la un tur de călătorie de 5-6 ore cu caii noștri islandezi. În timpul călătoriei se va face o pauză în mijlocul naturii, iar participanții se pot bucura de o mică gustare oferită de noi. Înainte de a merge într-un tur, vă vom cere să urcați pe un cal și să ne arătați că stăpâniți cel puțin elementele de bază ale călărie.
Preț: 300 RON / persoană

The Parcul de animale salbatice și Centrul de echitație sunt situate în satul Izvoare (Harghita), la aproximativ o oră de mers cu mașina de la cabană.

Vă rugăm să rețineți că pentru a vizita parcul sălbatic sau pentru a participa la lecții de călărie și excursii în prealabil este necesară rezervare! Vă rugăm să ne contactați pentru o programare! Vă mulțumim.

Luați legătura cu noi