Home

Üdvözöljük. Kérem, lépjen be.

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Foglaljon az 1 rendelkezésre álló szálláshelyek közül.

Az Whole chalet a kiválasztott időpontokban érhető el.

Ár űrlap:

Minden, amire szüksége van

Teljesen felszerelt konyha, grill, terasz, automata fűtés, nyitott terek, modern és vintage, akkor valóban megtalálja egy igazi menedéket.

Fedezze fel a legjobb lóval, az izlandi lóval való interakció örömét. Tökéletes gyerekeknek és felnőtteknek, tapasztalattól függetlenül.

Látogasson el az Ivo Wildlife Parkba, ahol természetes élőhelyükön láthatja a vörös szarvasok, a követő szarvasok, a muflonok és a vaddisznók életét.

Menjen síelni, élvezze a kellemes fürdőzést, erősítse egészségét a sóbányában és kiránduljon. Rengeteg lehetőség közül választhat.

8

Alvóhelyek

3

Hálószobák

2

Fürdőszobák

Egész évben elérhető

Hagyja magát pihenni és élvezze a természet hangulatát egy klasszikus, mégis modern faházban.

Ajánlott látnivalók

A legnépszerűbb turisztikai célpontok, amelyeket értékes látogatóink megjelöltek
0.4 km

Praid évszázadok óta a Sóvidéknek nevezett megye központja. A ma is aktív sóbánya egyben a turisták fő látványossága is.

0.4 km

A június közepétől szeptember közepéig nyitva tartó szabadtéri medencét több száz méter mélyről szivattyúzott sós vízzel töltik fel. Nem lehet elsüllyedni!

60 km

Sokan a világ legtisztább fajtájának tartják az izlandi lovat, amely szelíd természetéről, gyógyító kinézetéről és különleges kapujáról - a toltról - híres.

60 km

Látogasson el a szarvasokhoz, muflonokhoz, vaddisznókhoz és más állatokhoz természetes élőhelyükön, egy védett területen, és hagyja maga mögött a stresszt.