Isten hozott a
HILLSIDE HAVEN
Csodálatos faház Praid szívében

HILLSIDE HAVEN-ről

Minden, amire szükséged van

Teljesen felszerelt konyha, grillező, terasz, automata fűtés, nyitott terek, modern és vintage, valóban megtalálja az igazi menedéket.

Maradj fitten

Síeljen, élvezzen egy szép úszást, erősítse egészségét a sóbányában és menjen kirándulni. Rengeteg közül lehet választani.

Fedezze fel a vad életet

Látogasson el az Ivo Vadasparkba, ahol megnézheti a vörös drágák életét, követheti a kedveseket, muflonokat és vaddisznókat természetes élőhelyeiken

Izlandi lovak

Fedezze fel az örömöt, amikor a legjobb lóval, az izlandi lóval kommunikál. Tökéletes gyermekek és felnőttek számára, tapasztalattól függetlenül.

Különleges ajánlatok

Mi lenne az élet néhány különleges ajánlat nélkül? Mindenki szereti őket.

  • Fizessen hat éjszakát, a hetedik éjszaka ingyenes
  • Szerezzen 10%* kedvezményt lovaglás az Ivói Lovardánkban, mindössze egy órányi autóútra. Nálunk van az egyetlen izlandi lovasközpont Romániában!
  • Szerezzen 10%* kedvezményt, ha meglátogatja a Ivói Vadasparkunkat. A túrát kipróbált idegenvezetőink vezetik.
  • Írjon valami kedveset (fotót, szöveget) rólunk a mi Google és az ön Facebook oldalaira, és kap egy ingyenes jegyet egy felnőtt számára a Sóbányába (egy napra/belépésre érvényes).

* Minimum 5 éjszakás tartózkodás esetén érvényes

kezdve 100 EUR/ éjszakánként

Legjobb az osztályban

Síelés, fürdés, túrázás, lovaglás, vadvilág. Vagy csak a természet nyugalmának varázsa. Vagy egészségének megerősítése. Rengeteg közül lehet választani.

Síelés

Három sípálya közül választhat, melyek mindegyike mindössze 10-15 perces autóútra található: Bogdan lejtő, Bucin lejtő és Szováta.

Utazások

Látogassa meg Parajd csodálatos környezetét, élvezze a természetet és a vad életet

Izlandi lovaglás

Romániában az egyetlen izlandi lócentrum működik! Látogasson el hozzánk, és felejthetetlen élményben legyen része.

Vadaspark

Ha vadállatokat szeret, keresse fel a vadon élő állatok parkját. Az Ivo Wild Life Park különféle vadállatoknak ad otthont, mint pl. muflon, vörös dám és őz. A 320 hektáros park dombok és folyóvölgyek között fekszik a Hargita lábánál.

Ajánlások